Wat is een online escaperoom?

Je wilt graag weten wat een online escaperoom is? Een online escaperoom is een spel waarbij je als individu of groep verschillende puzzels of raadsels moet oplossen. Je krijgt bij escapedomain vaak een bepaalde tijd die ingaat wanneer het spel start. Bij de online escaperooms van escapedomain kan het doel van het spel erg uiteen lopen. Er zijn verschillende verhalen te vinden onder de tapbladen onze online escaperooms. Je gaat de escape room in samen met vrienden of familie. Bij escapedomain hebben we verschillende online escaperooms voor groepen van 2-6 personen. Ook hebben we speciale escape rooms gemaakt voor gezinnen.

Puzzels online escaperoom

Wat is een puzzel? De puzzels in een online escaperoom zijn allemaal verschillend. Bij escapedomain vinden we het belangrijk dat de puzzels goed aansluiten op het thema en dat je de puzzels steeds op een andere manier op kunt lossen. Als je een puzzel oplost kom je steeds verder in het verhaal.

Natuurlijk kan je soms vast komen te zitten bij een puzzel. Bij escapedomain zorgen we ervoor dat er altijd een moment komt waar de puzzel toch opgelost kan worden. Maar vinden we het niet leuk om constant hints te geven.

Thema’s online escaperoom

Een escape room heeft meestal een bepaald thema. Het verhaal is helemaal ingericht rondom dit thema. Alle meubels en voorwerpen in de online escaperoom zijn erop aangepast. Het voelt hierdoor of je echt in het verhaal wordt meegesleept. De online escaperooms van escapedomain zullen ten aller tijde spannend zijn en een goed verhaal geven.

Samen spelen

Je bent misschien gewend om spelletjes tegen anderen te spelen. In een online escaperoom is dit heel anders. Je speelt juist samen. Om te ontsnappen of het verhaal uit te spelen is het belangrijk dat je samenwerkt, goed communiceert, logisch en creatief nadenkt en gefocust blijft. Zo ben je samen met je medespelers in staat om de puzzels op te lossen.

 

Leave a Comment