Waarom een online escaperoom spelen?

Het spelen van een fysieke escaperoom werd in Nederland en daarbuiten een enorme Trent. De escaperooms waren niet aan te slepen. Nu corona zijn intrede heeft gemaakt is men aan het overstappen naar de online escaperooms. Ook die zijn in verschillende soorten en maten en prijsklassen te vinden op internet.

Uit de realiteit

Het spelen van een online escaperoom haalt jou en je medespelers even uit de realiteit. Nu vooral even uit de realiteit van het thuiszitten. Maar ook wanneer corona verdwenen is, is het spelen van een online escaperoom de perfecte manier om te ontsnappen uit het normale leven en op een leuke, spannende en innovatieve manier anders bezig te zijn.

Samen spelen

Het leuke aan een online escaperoom bij escapedomain is dat je een spel alleen, samen of met meerdere spelers tegelijk kan spelen. Iedereen kijkt op een andere manier naar de wereld op het scherm. Maar wat voor de ene fijn werken is in een groep kan voor een ander weer lastiger zijn. Hoe dan ook is het samen oplossen van puzzels, raadsels en het daarmee ontsnappen uit de online escaperoom iets wat een relatie tussen de spelers alleen maar kan verbeteren.

Hersenen prikkelen

Om de hersenen af en toe eens een boost te geven en gezond te houden is het nodig om op andere manieren met informatie om te gaan. Het aangaan van een online escaperoom maakt dat je hersenen anders informatie verwerken. door te focussen, goed op te letten en de gekregen informatie te verwerken en natuurlijk winnend het spel af te ronden geeft ook nog een mooie succeservaring.

Online bij escapedomain

Wat de online escaperooms van escapedomain zou anders maken is dat ze veel meer op de spanning en het verhaal zitten. Het is belangrijk om niet zo maar puzzels en raadsels op te lossen maar spanning voelen en meegenomen worden in het verhaal nog veel meer. Het is niet zo dat de online escaperooms te spannend zijn om te spelen maar een ding is zeker je gaat het niet snel vergeten!

Leave a Comment