Over ons

Waarom online escape rooms?

Wie zou dit kunnen spelen?

Eigenlijk zijn online escape rooms voor iedereen geschikt. Onze eerste escape room is wel echt 16+ Maar er zullen snel ook rooms volgen die voor het hele gezin tof zijn om te doen.

Hoe veel tijd kost het?

Er staat per room hoeveel tijd je krijgt. Over het algemeen heb je deze tijd ook wel nodig. Gemiddeld duren ze ongeveer 120 minuten. En dit is met een groep natuurlijk veel leuker dan een film kijken 😉

Waarom escape room voor thuis?

Wij zijn zelf echte fans van fysieke escape rooms en we misten deze spanning bij veel online varianten. Hier hebben wij verandering in gebracht. En dit krijgen we ook terug van al onze spelers. Hier zijn we trots op!

Ons Team

Daan Ragbourn

Oprichter | bedenker | techniek

Maarten van Holstein

Oprichter | bedenker | fotomodel

Jax Ragbourn

Loopt lekker in de weg 😉

Wat mensen over ons zeggen

Ben dit toevallig tegengekomen en had echt niet verwacht dat ik een online escape room zou tof zou vinden. En net gehaald binnen de tijd
Joris
Dit is de eerste online escape room die ik echt spannend vond. En waar ik echt helemaal werd meegenomen in het verhaal. Super knap gedaan
Anne
Ik vind escape rooms helemaal te gek, en deze online escape room is echt een van de beste die ik ooit gedaan heb. Geweldig tijdverdrijf in deze Covid-19 periode.
Peter
Je kunt dit spelen met zo veel mensen als je wilt. Je kunt onze rooms spelen met meerdere schermen. Deze game is dus Coronaproof 😉 We raden je aan om met 2 mensen per scherm te spelen.
Voor onze online escape rooms heb je niets nodig. Alleen een computer met internet. Je kunt het ook spelen met een telefoon maar dit raden wij niet aan omdat dan de beleving iets minder kan zijn.
Dit hangt af van de escape room. Per room staat er hoeveel tijd je krijgt. Meestal is dit 120 minuten. Je moet het binnen die tijd halen. Lukt dat niet heb je het niet gehaald. Tot nu toe is iedereen er langer mee bezig geweest dan 90 minuten.
Onze eerste room is voor 16+ maar we zullen ook snel online escape rooms hebben voor alle leeftijden. Toch is het vooral leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.
Een escape room is niet leuk om vaker te spelen. Dit kan dus ook niet. Gelukkig proberen we elke maand een nieuwe room online te hebben. Je kunt dus gelukkig geregeld een nieuwe room spelen.
Als je ergens niet uitkomt zul je meestal na een bepaalde periode wel wat tips krijgen. Het kan gebeuren dat je het niet haalt. Dat maakt het natuurlijk juist spannend.
HurryTimer: Invalid campaign ID.